Email marketing

Maak gebruik van effectieve emailcampagnes om klanten te bereiken & aan je te binden

Email marketing is een super effectief communicatiemiddel voor bedrijven. Bij e-mailcampagnes denk je misschien gelijk aan een nieuwsbrief. Maar, het is meer dan dat. Een mooie, catchy nieuwsbrief is sowieso erg waardevol: het is een goed middel om consistent jouw klanten op de hoogte te brengen van het laatste nieuws, nieuwe producten, leuke updates of acties. Daarnaast kun je ook persoonlijker te werk gaan. Misschien heb je verschillende doelgroepen of segmenten, die je op een andere manier of met een ander aanbod wilt aanspreken? Of wil je trouwe klanten voorzien van een op maat gemaakte actie? We noemen maar een aantal voorbeelden. 

Belangrijk hierbij zijn twee dingen. Allereerst moet je e-mailadressen verzamelen en zorgen dat mensen je toestemming geven om te mailen. En twee: zorgen dat de communicatie naar (potentiële) klanten professioneel en in lijn met de – herkenbare – huisstijl van jouw bedrijf is.

Neem contact met ons op, of laat een berichtje achter, dan kunnen we samen de mogelijkheden – uiteraard vrijblijvend – bespreken.

Coffee, or a cocktail?

Laten we samen iets moois creëren.

Bekijk ook

Fotografie

Persoonlijke fotografie van hoge kwaliteit voor jouw bedrijf!

MEER >

Email marketing

Een ideale manier om online goed zichtbaar te zijn en je doelgroep aan te spreken met persoonlijke content.

MEER >

Social media

Zorg dat de communicatie vanuit je bedrijf in lijn ligt met de identiteit die je wilt uitstalen.

MEER >