Website

Zorg voor een professionele website waarop goed zichtbaar is wie je bent & wat je doet.

Het bouwen en beheren van je website kan voor sommige ondernemers stress opleveren. Als je niet zo goed weet hoe WordPress, Shopify – of welk platform je ook gebruikt – werkt, kan het bouwen en beheren van je website een behoorlijke opgave zijn. Even wat tekst aanpassen op je homepage, een nieuwe afbeelding of blog maken of je diensten pagina uitbreiden. Wekelijkse of maandelijkse taken die soms nog best wat tijd en kennis vragen. Wij nemen dit graag uit handen. Samen kijken we – uiteraard vrijblijvend – wat jouw wensen zijn en maken we op basis daarvan een voorstel.

Wil je graag weten wat de opties zijn voor het bouwen van je website? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar jouw wensen en eisen. Op basis daarvan maken we – uiteraard vrijblijvend – een voorstel voor je.

Ons portfolio

website

So What Projecten

“Aangezien mijn huidige website niet meer goed paste bij mijn onderneming, heb ik Kim gevraagd een nieuwe WordPress website te maken. Ik zocht naar een professionele uitstraling en meer responsiveness. Kim heeft dit gedaan aan de hand van een ontwerp en huisstijl die ik al had. En haar eigen aanvullende ideeën en suggesties voor de plugins, indeling en vormgeving hebben het nog beter gemaakt. Wat ik prettig vind aan werken met MOMO is de persoonlijke aanpak. Ik voelde me als klant gehoord en heb regelmatig de kans gekregen feedback te geven gedurende het bouw- en ontwerp proces. En na afronding heb ik uitgebreide uitleg gekregen hoe ik zelf (kleine) aanpassingen kan doen op mijn website in WP zodra dit nodig is. Ik ben erg tevreden met zowel de dienstverlening als met het eindresultaat. En heb veel complimenten ontvangen!”

Tamara de Graaf | So What Projecten

website

Base Kinderopvang

“Kim en Demi van MOMO hebben mij ontzettend goed geholpen met het ontwerpen van de huisstijl en de site van mijn zaak. In alle drukte van het opzetten van de zaak hebben zij mij veel uit handen kunnen nemen en de communicatie was perfect! De meiden zijn heel creatief en komen zelf met leuke ideeën en aanvullingen. Daarnaast zijn ze flexibel en altijd bereid om op korte termijn aanpassingen aan te brengen. Ik krijg nog steeds dagelijks complimenten over de site en het prachtige logo! MOMO is zeker een aanrader!”

Khaan Kük | Base Kinderopvang

website

F.L.Y. Coaching

Ik ben heel tevreden over jullie service en het eindproduct die jullie hebben neergezet. Eigenlijk wist ik in eerste instantie helemaal nog niet zo goed hoe mijn logo eruit moest komen te zien op een paar dingen na die ik er graag in verwerkt wilde hebben. Ik vind het knap hoe jullie met mijn minimale input zo’n mooi logo hebben kunnen maken die echt bij mij en mijn onderneming past. Hoe ik graag wilde dat mijn website eruit zou komen te zien wist ik in grote lijnen wel, maar ook hier hebben jullie mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben een mega perfectionist en jullie waren altijd zo geduldig en voerden de aanpassingen snel door. Kortom, ik ben heel blij met het logo en de website die jullie voor mij hebben gemaakt. Ik wil jullie bedanken voor jullie geduld, creativiteit en professionaliteit.

Zahra Valke-Verheul | F.L.Y. Coaching

Coffee, or a cocktail?

Laten we kennismaken

Bekijk ook

Social media

Een ideale manier om online goed zichtbaar te zijn en je doelgroep aan te spreken met persoonlijke content.

Branding

Zorg dat de communicatie vanuit je bedrijf in lijn ligt met de identiteit die je wilt uitstalen.

Fotografie

Persoonlijke fotografie van hoge kwaliteit voor jouw bedrijf!